Babysim

skrivit 2012-02-29 kl 22:30:23 Allmänt

Att bada i en riktig bassäng tillsammans med massa bebisar tyckte Theodor var roligt! I dag tränade vi på lite olika grepp och lät bebisarna vänja sig med vattnet. Tiden bara sprang iväg så helt plötsligt hade våran halvtimme passerat och det var dags att kliva upp. Direkt när kläderna var på så somnade Lilleman och sov i nästan tre timmar. Längtar redan till nästa veckas babysim! Theodor var nog den största men yngsta bebisen. Känns så tråkigt att jag inte hamnade i den föräldragruppen som jag skulle varit i. Theodor känns mer jämngammal med bebisarna i den gruppen och mammorna verkar ha så bra sammanhållning. Får se hur det blir i min grupp som startar den 8 mars.

På eftermiddagen kom Matilda och hälsade på hos oss. Så kvällen har bjudit på tacomiddag och mys med Theodor. Nu ska jag kolla klart på Big Brother och sen blir det sängen.

Godnatt allihopa!


Godmorgon onsdag

skrivit 2012-02-29 kl 16:03:59 Allmänt

I två månader har Theodor somnat mellan elva och ett på natten men nu har han äntligen börjat somna klockan nio. Så i går kväll gick även jag och la mig klockan nio och det är jag glad för i dag då Theodor gjorde dag klockan fem i morse. Hur lär man en bebis att det inte är dags att kliva upp klockan fem på morgonen? När jag kliver upp klockan fem är jag trött hela dagen speciellt om vi är på hemmaplan. Önskar att Theodor kunde sova till klockan sju i alla fall. Han är i alla fall en glad kille på morgonen som gärna ligger i gymmet och pratar eller gosar i soffan så kunde inte haft bättre sällskap på morgonen.

Nu ska vi snart klä på oss och packa det sista i badväskan. Klockan tio åker vi hemifrån då vi ska hinna tanka och köpa en kaffebryggare innan babysimmet börjar. I kväll kommer Matilda och hälsar på så då blir det middag, bebismys och mästerkocken.

Ha en bra onsdag allihopa för det ska jag ha!


Då var jag tillbaka

skrivit 2012-02-28 kl 12:54:15 Allmänt
Efter en veckas uppehåll så är jag åter tillbaka på bloggen. Har varit fullt upp med flytten och Theodor så har ej haft någon tid över till bloggen. Har heller inget internet i huset än, blir förhoppningsvis inkopplat under morgondagen. Efter en veckas jobb med flytten börjar vi äntligen att komma i ordning inne i huset. Det tar sin lilla tid att få allt på plats när man har en liten att tänka på också. Så fort vi kommit helt i ordning så kommer det upp bilder på huset.

I dag har jag varit med Theodor på 2 månaders kontroll på bvc. Han är nu 60 centimeter lång och väger 6930 gram, STORA killen! Det är inte konstigt att man är trött i ryggen och armarna på kvällen efter att ha gått runt och burit på nästan sju kilo hela dagen!
Nu ska räkningarna betalas och sen blir det en tur till affären för att handla middag.
I morgon blir det spännande för då startar Theodors Babysim, som jag längtat!

Helgen tillbringas i Handöl

skrivit 2012-02-16 kl 17:11:35 Allmänt

Då var skotrarna lastad och Väskorna packad så nu åker vi till Handöl där helgen ska tillbringas tillsammans med Jenny och Matte.

Ha en bra helg allihopa för det ska vi ha!


Stora killen

skrivit 2012-02-15 kl 23:37:54 Allmänt

I går var Theodor på Bvc för kontroll. Han är nu 57 cm lång och väger 6145 gram, stora killen! Kvällen tillbringade han hemma hos Jockes föräldrar då vi var ute och åt Alla HJÄRTANS Dag middag tillsammans med min familj på Lilla Siam.

I dag följde vi med Anna och William på öppnaförskolan. Där gjorde vi gipsavtryck, åt lunch och drack kaffe. Var roligt att träffa andra mammor med bebisar i ungefär samma ålder som Theodor. Blir besök där även nästa onsdag! :-)

I morgon eftermiddag packar vi in oss i bilen för en helg uppe i fjällen.


Uppe med Tuppen

skrivit 2012-02-13 kl 07:52:12 Allmänt
GODMORGON!

Är så mycket som händer under helgerna och då hamnar bloggen automatiskt åt sidan.
Denna helg har vi gjort stan, varit på middagsbjudningar, gått promenader och umgåtts mycket med Jockes familj.
I dag är vi uppe med tuppen då Theodor tycker att klockan sex är en bra tid att kliva upp. Nu har han dock somnat om men för min del känns det inte som någon idé för klockan tio ska jag och Jocke på banken. I stället gör jag mig i ordning och tar en kopp Kaffe, känner mig faktiskt pigg i dag då Jocke tog Theodor i går natt och mamma tog han på morgonen så att jag fick sova ut ♥
Ha en bra måndag allihopa!

Uppdatering från huset

skrivit 2012-02-09 kl 10:39:13 Allmänt

Nu börjar äntligen inflyttningen i huset att närma sig! Vi ska ha slutbesiktning av huset den 20 februari men förhoppningsvis får vi ett tidigare datum, får nämligen inte flytta in förens besiktningen är gjord. ska bli så roligt att få börja flytta in alla möbler och inreda alla rummen! I går fick vi huset värderat och det gick över förväntan så i går var både jag och Jocke lyckliga!

Här kommer lite bilder på hur huset ser ut i dagsläget:


Theodors första kompis

skrivit 2012-02-09 kl 09:59:26 Allmänt
I tisdags blev jag och Theodor bjudna på lunch och fika hemma hos Jenny. Där fick Theodor träffa en annan pojkbebis som heter William och är sex veckor äldre än vad Theodor är. Att William är äldre syns nästan inte för Theodor var nästan lika lång och vägde nästan lika mycket, stor pojken våran! ♥


Grabbarna ligger på filten och spanar!





Med solen i ögonen!

skrivit 2012-02-06 kl 22:43:39 Allmänt

Stort + för dagens underbara väder!
Med solen i ögonen och bra musik i lurarna så kändes 1 1/2 timmes promenad som en kort runda. Jag hoppas detta milda och vindstilla vinterväder håller i sig resten av veckan. Att få komma ut och röra på kroppen och andas lite friskluft ger mig ny och bra energi!

Här kommer tre härliga bilder från våran runda:


Måndag och ny vecka

skrivit 2012-02-06 kl 11:01:42 Allmänt
GODMORGON!

I dag står temperaturen äntligen på -6 grader så i dag blir det en långpromenad med barnvagnen!
I går kväll hade Theodor svårt att somna så när klockan stod på 01:06 och han fortfarande inte hade somnat kände jag att det kommer att bli en lång natt. Men där hade jag fel för strax efter så somnade han äntligen och sov ända fram till halv sju i morse. Var längesen han sov så många sammanhängande timmar. Dock räcker inte dom timmarna för mig så på eftermiddagen ska jag försöka sova en stund när han sover så jag orkar med kommande natt. I dag har vi inga speciella planer förutom att få lite friskluft så nu ska jag byta om och ta mig ut med barnvagnen, UNDERBART!