Lycka Tacksamhet Kärlek Glädje

skrivit 2012-01-31 kl 17:52:47 Allmänt
Det har redan gått en hel månad sedan våran Theodor kom till världen!
Jag kan inte sätta ord på hur mycket jag älskar denna Lilla kille, han är det absolut bästa som finns!
Kärleken till sitt barn måste vara det största man kan uppleva? Varje dag eller ja varje gång jag tittar eller tänker på Theodor så slås jag av den enorma kärleken som inte går att beskriva!
Mamma ♥ Theodor

Min måndag

skrivit 2012-01-30 kl 19:28:36 Allmänt
I natt har Theodor sovit gott med mig och Jocke i storsgängen, hans egna säng duger tydligen inte längre.
Han vaknade vid halv nio i morse så då klev vi upp och startade den nya veckan. Vid nio hörde Linnea av sig och frågade om jag ville komma på fotvård vid elva och det ville jag självklart göra. Så under förmiddagen blev det lite morgonbestyr, tvätt och kaffe. Vid elva åkte vi ner till Birgitta för fotvård. Jag fick fötterna ompysslade över en kopp kaffe medans Theodor sov vid min sida, måndagslyx!
Efter fotvården blev det lunch tillsammans med Linnea och Jockes mamma.

Lilla isbjörnen sov vid min sida!

Helgen som varit

skrivit 2012-01-30 kl 15:50:09 Allmänt
Oj vad helgen har sprungit förbi! Dom senaste dagarna har jag och Theodor haft fullt upp så bloggen har fått vila under helgen. Theodor har haft bra kvällar under hela helgen vilket gjort att vi orkat med dagarna mycket bättre.
I lördags var jag, Theodor och Kajsa på Lillänge och kikade lite i affärerna. Jag köpte två tröjor och ett par örhängen, är så skönt att kunna köpa kläder i min vanliga storlek igen! Efter lite shopping tog vi en lunch och kaffe på Mc Donalds. Har inte varit på jobbet sen den 23 december så var kul att träffa några av arbetskamraterna igen. På efermiddagen hämtade vi upp Jenny på hennes jobb så åkte vi och handlade middag på Ica Maxi. Vid sju tiden kom Jocke och Mattias hem från huset och då blev det fonduemiddag hemma hos oss. Under kvällen blev det film och mys i soffan. När Jenny och Mattias hade åkt hem skulle jag och Jocke kika klart på en film men det slutade med att vi alla tre somnade i soffan ♥
I går startade jag och Theodor dagen med en sovmorgon i soffan ända till klockan elva. Efter lite ombyte och mat så tog vi en barnvagnspromenad med Jenny. På hemvägen gick vi förbi Ica och köpte med oss lite gott fika hem till Matte och Jenny. På eftermiddagen blev vi bjudna på söndagsmiddag hemma hos Jockes föräldrar. Där bjöds det på thaimat och glass med hjortron. På kvällen blev det soffmys framför wallander.
Har varit en riktigt bra helg alla sätt och vis!
Är så glad för alla fina människor som Theodor har i sin omgivning ♥

våran onsdag och torsdag

skrivit 2012-01-26 kl 19:25:32 Allmänt
I går var Matilda och Jenny här och hälsade på oss. Vi lagade lunch tillsammans, kycklingwraps med vitlöksdressing. På eftermiddagen följde Jenny med mig och Theodor på Bvc. Theodor är nu 54 centimeter lång och väger 4800 gram. När vi kom hem gjorde vi egna kaffe latte med kanel och kardemumma.

I dag började vi dagen som vanligt med mat och morgongos i sängen. Efter dom vanliga morgonbestyren med Theodor så fick han sitta i sin baby sitter undertiden som jag tog en dusch och gjorde mig i ordning inför dagen. När jag äntligen skulle äta frukost så gjorde Theodor en fontänspya, stackarn fick spya i hela ansiktet och drog även in det i näsan. Så innan jag hann dricka mitt kaffe var det bara att byta kläder på både mig och han då vi båda luktade surmjölk. På eftermiddagen hämtade vi upp faster Linneá och åkte till sjukhuset för att kolla Theodors hörsel, han hörde utmärkt på båda sina öron. På vägen hem åkte vi förbi barnenshus och köpte ett babygym med mumintrollet.
Nu har Theodor precis badat och ätit så nu sover han gott i min famn i soffan, gokillen! ♥
I kväll blir det kvällsfika framför Biggest Loser.

Trötta familjen

skrivit 2012-01-24 kl 20:54:31 Allmänt
Theodor sover
Jag och Jocke är trötta
Vi säger nu godnatt och hoppas på att våran son har en bra natt med mycket sömn.



Hej Tisdag

skrivit 2012-01-24 kl 12:16:14 Allmänt
I dag är det kallt ute så Theodor sover lunch i sin vagn inomhus i dag. Om jag lägger Theodor i sin säng tar det jätte lång tid innan han kommer till ro och somnar. När jag lägger han i vagnen eller gungar han i bilbarnstolen så somnar han nästan direkt och han sover även bättre i vagnen och bilbarnstolen. Theodor verkar inte tycka att sin säng är lika mysig som jag tycker att den ser ut att vara.

I går kväll hade Theodor svårt att komma till ro och somna...kanske saknade han sin pappa?
Han var vaken från klockan fem på eftermiddagen ända till klockan tolv på natten. Under natten vaknade han och ville ha mat vid klockan tre, klockan sex och halv tio. Jag hoppas att Theodor snart börjar sova lite mer än tre sammanhängande timmar under natten och att han somnar om direkt efter att han ätit. När vi flyttar till huset så kommer vi att ha en vanlig säng inne på Theodors sovrum så om jag eller Jocke är trött en kväll så kan en av oss sova i hans rum så vi får en hel natts sömn. Även fast jag har möjlighet att vila under dagarna så tror jag att man någon gång  behöver få sina "natt timmar" för att orka med.

Dagens Theodor ♥


Kärlek större än störst

skrivit 2012-01-23 kl 23:28:22 Allmänt

Jag njuter av att vara hemma med Theodor hela dagarna och slås ofta av tanken hur lyckligt lottad jag är.
Att få Theodor är det bästa som nånsin hänt!
Älskade Du ♥


Hej måndag och ny vecka

skrivit 2012-01-23 kl 15:05:06 Allmänt
Här hemma startade jag den nya veckan på bästa tänkbara sätt genom en sovmorgon tillsammans med mina två favorit pojkar! Efter lite morgon bestyr och en stor kopp kaffe tog jag och Theodor en promenad med barnvagnen. När vi kom tillbaka åkte Jocke till Vemdalen och kommer inte hem förens i morgon så i natt får jag och Theodor klara oss själva. Nu sover Theodor eftermiddag så jag tänkte också passa på att vila en stund så jag orkar med natten om Theodor skulle få för sig att vara vaken. Jag tror att jag och Jocke är rätt lyckligt lottade då vi har en väldigt snäll och nöjd bebis!
Mamma och Pappa ÄLSKAR dig Theodor!





Vårat Mirakel

skrivit 2012-01-23 kl 11:09:26 Allmänt
Det går inte många minuter innan jag och Jocke tittar på varandra, ler och säger hur söt våran Theodor är!
Hur söt han är när han tittar på oss, hur söt han är när han rynkar pannan, hur söt han är när han gäspar, hur söt han är när han grimaserar med munnen, hur söt han är när han drömmer, hur söt han är när han äter - Ja ni förstår vi tycker att Theodor är söt vad han än gör!

Helgen som varit

skrivit 2012-01-22 kl 19:21:34 Allmänt
I helgen har vi haft fullt upp så har tyvär inte haft tid till bloggen men här kommer en uppdatering om helgen som varit...


I fredags blev vi bjudna på middag hemma hos Mattias och Jenny. Där bjöds det på smördegs inbakad fläskfilé, pommes och sås. Efter vi hade ätit kom även Robin och Nisse och gjorde oss sällskap. Under kvällen blev det godis och vin ( dock inget vin för mig ) framför en skräckfilm. Theodor var snäll under hela kvällen och sov i Mattias och Robins famn. Vid klockan tolv tackade vi för oss och åkte hem för att sova.
I går var Jenny och hälsade på oss så då blev det en barnvagnspromenad, lunch, fika och bebismys. På eftermiddagen kom Matilda och Rasmus och bjöd hela familjen på jätte god middag! Lax, bakadpotatis och fruktsallad. På kvällen premiär badade jag och Jocke Theodor, han såg ut att njuta i sitt lilla badkar.









I dag har Jocke varit i huset hela dagen och jag och Theodor har bara varit hemma och tagit det lugnt. Snart kommer Jocke hem och då blir det kvällsmys med båda mina pojkar!