Hej sista januari!

skrivit 2013-01-31 kl 15:20:00 Allmänt
I natt när Theodor fick komma över till oss så märkte jag att han låg och kliade sig i händerna. Jag tänkte att han säkert bara var torr och behövdes smörjas in lite men där hade jag fel. Han har eksem liknade utslag i ena armvecket, i båda händerna och på magen. Ringde Bvc på förmiddagen och vi fick en tid redan i morgon. Känns skönt att någon tittar på han innan helgen så vi kan köpa något att smörja in han med så det förhoppningsvis blir bättre. Inte konstigt att han hade svårt att sova i natt!
 
I dag var tanken att vi skulle ha badat men det fick vi självklart ställa in med tanke på utslagen. I stället tog vi en promenad hem till Marie&Noah där det bjöds på lunch, lek och kaffe. Just nu ligger Theodor ute i vagnen och sover och jag har precis duschat. I kväll ska Theodor vara hemma med sin momma&moffa och jag och Jocke ska gå på Revyn tillsammans med Jockes föräldrar.
 
Lite v.a.r.d.a.g.s.l.y.x med rosa tulpaner! ♥
 

Våran Onsdag

skrivit 2013-01-30 kl 22:01:01 Allmänt
Godkväll Allihopa ♥ I dag har jag och Theodor tillbringat hela våran dag tillsammans med moster Matilda. Vi har ätit lunch på McDonalds och varit och köpt en ny dammsugare då våran valde att lägga av häromdagen. Eftermiddagen tillbringade vi hemma hos mamma och pappa där vi även blev kvar på middag. När Jocke kom hem från Sundsvall så fick Theodor tillbringa sin sista timme av dagen tillsammans med honom. Jag själv tog på mig träningskläderna och avverkade milen i skidspåret. Sååå skönt! Kvällen har jag tillbringat i soffan framför Sveriges Mästerkock och Mia på Grötö. Om en liten stund är det dags att krypa ner i sängen för i morgon väntar ännu en dag tillsammans med våran lilla kille.
 
Det är mysigt att gosa med hunden framför kaminen ♥
 

Godmorgon Onsdag

skrivit 2013-01-30 kl 07:57:55 Allmänt
I går kväll hade jag planerat att lägga mig tidigt men jag hade jätte svårt att somna så jag tror att klockan hann bli närmare halv tolv innan jag ÄNTLIGEN fick sova. Vid klockan två vaknade Theodor och då fick han komma över till våran säng och göra mig sällskap ♥ I natt somnade han om direkt och sov i ett streck fram till halv sju, tack älskade DU! Just nu sitter jag och njuter av mitt kaffe framför brasan och nyhetsmorgon och Theodor sitter och leker med sina små bilar. 
 
Att få vakna upp med den här lilla killen vid sin sida varje morgon är K.Ä.R.L.E.K
 
 

Så har ännu en dag passerat

skrivit 2013-01-29 kl 21:09:06 Allmänt
Godkväll allihopa ♥ Theodor sover och Jocke är borta med jobbet och kommer inte  hem förens i morgon eftermiddag och jag själv njuter av lugnet i soffan. Efter två jobbiga nätter, en fartfylld dag och världens träningsvärk från gårdagens träningspass så blir det en tidig kväll i säng för min del. I natt hoppas jag på att LillaT inte tänker hålla mig vaken. I morgon väntar en dag tillsammans med "moster Matilda". Trevlig kväll till Er! ♥
 
Är han en blivande hockeyspelare? 
 

Tisdag

skrivit 2013-01-29 kl 10:59:23 Dagbok

Hej fina ni! Här har vi haft ännu en natt med en pigg och vaken liten kille. Theodor vaknade vid klockan två och ville absolut inte somna om i sin säng. Han fick då komma över till oss men där ville han inte heller somna om. Han ville bara busa och prata så jag tror att han var vaken över 1 1/2 timme innan han ÄNTLIGEN somnade om. Trots förlorad sömn så vaknade han i vanlig ordning pigg och glad 06:30. Det är kul nästan jämt, haha.

Just nu sover Theodor förmiddag och direkt när han vaknade ska vi åka på 1-års kalas hemma hos Nova.

Trevlig tisdag till Er ❤


En förmiddag i pulkbacken!

skrivit 2013-01-28 kl 21:05:42 videor

Theodor tyckte att det var roligt att åka snowracer i pulkbacken i dag.


En liten uppdatering från helgen!

skrivit 2013-01-27 kl 21:42:28 Allmänt
Gokväll allihopa! Så har ännu en helg rusat förbi och i morgon väntar en ny vecka...
 
I fredags hade jag en jätte bra kväll med mina "mammavänner". Då vi alla har börjat jobba lite igen så bestämde vi oss för att ta oss ut på en After Work tillsammans. Kvällen bjöd på god mat, goda drinkar och som ALLTID massa prat och skratt. Tack Tjejer för en riktigt bra fredagkväll!
 
 
I lördags var Theodor hemma hos sin farmor och farfar och jag passade på att göra absolut ingenting. Var riktigt skönt att bara få vara för några timmar då det blev sent kvällen innan, hihi. På eftermiddagen kom Theodor hem igen och då gjorde vi oss i ordning och åkte i väg på 50-års middag. Theodor var nöjd och glad hela kvällen och lekte och busade tillsammans med dom andra barnen. Vid åtta tiden åkte vi hem igen och Theodor somnade nästan direkt när vi satte han i bilstolen och han vaknade inte ens när vi lyfte över han till sängen. 
 
I morse vaknade Theodor vid halv fem och då fick han komma över till oss där han somnade om till klockan sju. När han vaknade gav han både mig och Jocke varsin puss och det gjorde verkligen hela min dag ♥ Efter en gemensam frukost var det dags för mig att åka till jobbet och Jockes tur att vara hemma med Lilleman. 
 
Just nu är Jocke i väg på jobb tillsammans med min bror och jag sitter med en skål godis och bloggar. Känner mig rätt trött så om en liten stund tror jag att jag ska studsa i säng. I morgon hoppas vi på bra väder så att vi kan ta en förmiddag i pulkbacken tillsammans med lite folk från öppna förskolan. 
 
Trevlig kväll till er alla 
 

Vart är Theodor?

skrivit 2013-01-25 kl 11:00:23 videor

Theodor säger alltid pappa när Jocke kommer hem men han klappar även ofta på sig själv och säger pappa. Vet inte riktigt vad han tror att "pappa" betyder. Så nu tränar vi på vart Theodor är och vart pappa är, hihi.


F.r.e.d.a.g.!

skrivit 2013-01-25 kl 07:56:07 Allmänt
Godmorgon underbara fredag! I dag ska jag och Theodor gå på öppna förskolan och leka med några av våra vänner igen ( härliga mammavardag, hihi ). Som jag ä.l.s.k.a.r våra sköna dagar tillsammans ♥ Jag önskar er alla en härlig fredag! 
 

Nytt i Lillemans garderob

skrivit 2013-01-24 kl 15:14:05 Allmänt
I dag invigde Theodor sina nya badbyxor från Lundmyr of sweden. Som många av er vet sen innan så ÄLSKAR jag stjärnor så jag kunde inte låta bli att klicka hem dessa till LillaT.
Jag beställde mina från kids24 för 179 kr. 
 
Om jag hade haft en liten tjej hade jag klickat hem dessa. 
Hur söt var inte dom med volang och ett tryck på rumpan?