Theodor min dyrbara lilla skatt!

skrivit 2012-12-30 kl 21:25:00 Allmänt
Tänk att tiden har gått så fort och att han har blivit så stor! Alla pussar, kramar, när han säger mamma, det är helt ovärderligt! Och när han lägger sig och myser med en, somnar intill en, jag kan inte drömma om något finare i mitt  liv! ♥ Min lilla karlsson, krulletott, tokfrans, gnällolle, go gubbe, lilleman ja KÄRT barn har många namn - mamma ÄLSKAR dig!
Mitt ♥ utanför kroppen, det är du!
 
 

Min lilla hjälpreda!

skrivit 2012-12-30 kl 19:16:44

I dag när jag packade ner julen ville Theodor också "hjälpa" till. När han hade "hjälpt" färdigt så var hela kartongen full av hans leksaker, haha.


8

skrivit 2012-12-30 kl 09:09:33

GODMORGON söndag. Hoppas att ni sovit riktigt gott. Jag sov bra fram till halv fyra då Theodor vakna och var ledsen. Vid fem tiden somnade vi båda om igen men Theodor rörde sig och lät mycket i sömnen så jag har vaknat flera gånger så känner mig inte jätte pigg.

I dag ska vi städa här hemma och då tänkte jag även passa på att städa ut julen. Brukar göra det efter nyår men då vi ska ha kalas på tisdag och blir borta hela morgondagen så blir det bäst att göra det i dag. Ha en bra dag allihopa!


1-års presenter!

skrivit 2012-12-29 kl 22:00:00 Allmänt
I 1-års present av mig och Jocke ska Theodor få sådant han behöver, vinterskor och kläder. Theodor har blivit SÅ bortskämd med leksaker efter julen så efter hans födelsedag svämmar vi nog över av alla leksaker, hihi.
 
 

Kalasförberedelser!

skrivit 2012-12-29 kl 21:15:19 Allmänt
På tisdag är det Theodors födelsedag och då blir det kalas tillsammans med familjen. Det ska bli SÅ mysigt och roligt! ♥ Och lite senare i veckan har vi även bjudit hit lite vänner på fika så det kommer att bli en riktig kalasvecka, hihi. Tänk att det snart har gått ett år sedan vår ÄLSKADE prins kom och förgyllde våra liv. Helt otroligt!
 
 
 
Vitt och ljusblått är kalastemat ♥
 

Redo för staden!

skrivit 2012-12-29 kl 11:01:21


6:30

skrivit 2012-12-29 kl 07:55:50

Ingen sovmorgon här inte. Morgonpigg kille som ville upp och leka med alla sina leksaker. Så nu myser vi i vardagsrummet där det är grejer överallt, ser på stora maskiner och dricker KAFFE. Mys! Vi har inga större planer för i dag förutom att jag och Jocke ska in på stan en sväng och köpa lite presenter till Theodor. Önskar er alla en härlig lördag!


Godmorgon Fredag

skrivit 2012-12-28 kl 11:34:48 Allmänt
I morse vaknade Theodor vid halv åtta och Jocke gick då upp med han då han ändå skulle i väg och klippa sig vid nio. När killarna gick upp och hade vällingmys i soffan så somnade jag om en timme till ♥ I helgen är det Jockes tur att få sovmorgon då jag har fått fyra i rad. Är så skönt nu när Jocke har "lång ledigt" så att vi kan hjälpas åt med Theodor och att vi alla TRE får mer tid tillsammans!  
 
Just nu är Jocke i stan men direkt när han kommer hem så åker jag in till stan tillsammans med Jenny. Theodor får stanna hemma med Jocke då jag kan tänka mig att det är lite folk på stan i dag plus att Theodor är lite förkyld. Ska bli jätte skönt att få gå runt och kika lite i lugn och ro och slippa trängas med vagnen. Nu ska jag ta och laga lite lunch till LillaT sen borde Jocke vara hemma. Ha en bra fredag allihopa!
 
 
 
 

En bra Torsdag!

skrivit 2012-12-27 kl 21:33:42

I dag har jag och Theodor haft en bra och mysig dag tillsammans på hemmaplan. Vi har lekt med alla Theodors julklappar och bara varit. När Jocke kom hem åkte jag och handla och killarna stannade hemma och tog ett bad tillsammans. Vid sju tiden kom Matilda och Rasmus hem till oss och åt middag. I dag bjöd vi på oxfilépasta, vin och citronglass, sååå gott!

Matilda och Rasmus åkte precis hem så nu tror jag att jag ska ta och krypa ner i sängen och titta på lite tv sen blir det godnatt för i dag. I morgon väntar en dag på stan. GODNATT Allihopa!


Mina Julklappar

skrivit 2012-12-27 kl 14:45:46 Allmänt
I år måste jag ha varit väldigt snäll då jag fick så mycket fina och bra saker i julklapp 
 
Dammsugare från electrolux (perfekt med en 1-åring i familjen), en svart Le creuset gryta, pyjamas, Presentkort, en svart Kitchen Aid, tårtfat från Ittala, pengar, två Odd Molly Lovely knit, elvisp, Per Morbergs kokbok, minneskort till kameran och lite småsaker till hemmet.