GODMORGON Fredag

skrivit 2013-05-31 kl 09:47:00

Att få vakna upp till en solig fredag efter ännu en natt med sammanhängande sömn är LYCKA! ❤ Klockan är snart tio och vi är på väg ut för att njuta av det u.n.d.e.r.b.a.r.a sommarvädret!

Vi önskar er en härlig Fredag!


Nu är sommaren här!

skrivit 2013-05-30 kl 21:03:15 Allmänt
 
Ännu en U.N.D.E.R.B.A.R dag i mammalandia!
 
Efter en hel dag ute i solen så är jag alldeles för trött för att orka skriva något så jag låter bilderna tala för sig själva. Nu ska jag gå och sova och jag hoppas att morgondagen bjuder på minst lika fint väder.
 
GODNATT Allihopa!
 
 

New in - Theodor!

skrivit 2013-05-30 kl 20:28:00 Allmänt
 
Förra veckan när jag var på stan så fick dessa tre plagg från Newbie följa med hem till Lilleman. 
 
 
 
 

GODMORGON Torsdag

skrivit 2013-05-30 kl 08:28:57 Allmänt
Nu har vi haft två härliga sommardagar på raken och dom har inte tillbringats vid bloggen...
Och i dag har vi fått vakna upp till ännu en varm och solig sommardag ♥.  Theodor sover jätte bra på nätterna just nu och i natt var det andra dagen i rad som han har sovit hela natten ( 19:30-07:00 ). Just nu sitter jag och dricker kaffe och Theodor sitter och tittar på film. Om en liten stund ska vi klä på oss och gå ut och ta vara på dagen. Hoppas att solen skiner hos er i dag!
 
Min lilla Gokille ♥
 
 
En vig kille, hihi.
 

Måndag

skrivit 2013-05-27 kl 22:54:01 Allmänt
Hej vänner! 
 
Så har ännu en dag rusat förbi... I dag har jag och Theodor tillbringat våran dag på egenhand då Jocke har varit ute med jobbet. Vi har varit på öppna förskolan, köpt och planterat blommor och hälsat på hemma hos momma&moffa. Nu är det dags att hoppa i säng för i morgon byts mammaledigheten ut mot en dag på jobbet.
 
GODNATT KRAM!
 
Den här fina blomman fick jag av Jockes snälla mamma i går ♥.
Så söt med en liten jordgubbe som gömmer sig i blomman. 
 
 
Det fick gå i rosa och vitt även i krukan ute på gräsmattan, sååå fint!
 
 
Här var vi på väg hem till momma för att lämna hennes morsdagspresent. I morgon ska jag visa er vad jag fick för fint av "Theodor", hihi. 
 
 

Jockes 25-års fest!

skrivit 2013-05-27 kl 13:54:00 Allmänt
 
Här kommer några bilder från i lördags när vi hade 25-års fest för Älsklingen 
 
 

 
I år krockade Jockes födelsedag med morsdag så i söndags när jag och Jocke vaknade hade bästa Linnea ♥ dukat fram gofrukost ute på altanen.  
 

Förbereder mig inför kvällens festligheter

skrivit 2013-05-25 kl 13:33:00 Allmänt
Hej a.l.l.i.h.o.p.a.! Här inne har det varit lite glest mellan uppdateringarna men tiden har inte riktigt räckt till. I morgon fyller Jocke 25 år så i kväll ska vi fira han tillsammans med våra vänner. Theodor ska sova över hos sin farmor och farfar så han får vara med och fira Jocke på sin riktiga födelsedag i stället.
 
Just nu är Jocke och förbereder inför festen, Theodor sover och jag ska passa på att måla naglarna. klänningen jag ska i kväll kan ni skymta i bakgrunden, en riktig färgklick!
 
 
KRAM ♥

Time to go!

skrivit 2013-05-23 kl 14:52:10

Nu är jag redo för jobb, väntar bara på att Jocke ska komma hem.


En regnig torsdag!

skrivit 2013-05-23 kl 13:39:58 Allmänt
I dag är det riktigt grått och trist väder ute så jag och Theodor har spenderat våran förmiddag på badhuset. Theodor sover sedan en timme tillbaka och jag sitter och dricker kaffe och läser lite bloggar.  I dag kommer Jocke hem tidigare från jobbet och löser av mig då jag ska i väg på ett möte med jobbet. I dag blir det middag i stan och jag är nog inte hemma förens det är dags för Lilleman att sova. Har även lovat Matilda att vi ska ut och springa i kväll, får se hur långt vi orkar springa i dag. Har ju glömt att skriva det men i tisdags så sprang jag för första gången i mitt liv 1 mil utomhus. Har bara sprungit det på löpband tidigare och det är ju betydligt lättare än ute! Om ca 2 veckor är det dags för vårruset och i september väntar tjejmilen. 
 
 
KRAMAR ♥

En riktig danskung!

skrivit 2013-05-23 kl 13:10:12 videor

Våran dag startade i vanlig ordning med lite dans från Lilleman ❤.