Påskafton

skrivit 2013-03-30 kl 20:45:25 Dagbok

Gokväll vänner! Hoppas ni alla har en alldeles u.n.d.e.r.b.a.r påsk med ledighet, SOL, påskgodis, tid med nära och kära och att ni har roliga aktiviteter för er. För egen del så njuter jag för fullt av denna påskledighet. Vädret har verkligen varit med oss under hela helgen så dagarna har vi tillbringat ute i solen ☀.

Nu väntar badtunnan och bastun. Trevlig kväll till Er alla.


Skärtorsdag

skrivit 2013-03-28 kl 17:06:43 Dagbok

I en fullpackad bil rullar vi nu mot Storhallen där vi ska tillbringa helgen tillsammans med Jockes familj. Lilleman har finskjortan på och gelé i håret för när vi kommer fram väntas det födelsedagsmiddag för Jockes faster.

Hoppas ni alla får en fin helg tillsammans med nära och kära ❤


En återblick!

skrivit 2013-03-28 kl 15:41:00 Allmänt
 
Theodor på skärtorsdagen förra året.
Världens sötaste lilla påskbebis
 
 
 

Underbara tisdag! ☀

skrivit 2013-03-26 kl 21:44:58 Dagbok

Att få vara hemma med världens BÄSTA lilla kille dagar som dessa är U.n.d.e.r.b.a.r.t!

Denna dag har vi tillbringat i Storhallen tillsammans med faster Linnea. Hon skulle städa inför påsk så jag och Theodor följde med som sällskap och passade då på att vara ute i det härliga vädret. När vi kom dit så tog jag med mig Molle och Theodor på en 9 kilometer lång power walk och efter lunch var vi bara ute och njöt i solen och påskpyntade vid husen.

Nu hoppas jag att påsken bjuder på lika bra väder som i dag så vi kan tillbringa dagarna ute!


En helg i Högläkardalen

skrivit 2013-03-25 kl 14:51:00 Allmänt
Här kommer några bilder från en u.n.d.e.r.b.a.r helg i Högläkardalen. Helgen bjöd på  SOL, friskluft, skoterutflykt, after skoter, god mat, längskidor, trevligt sällskap och sovmorgon ♥ Nu hoppas jag att påsken bjuder på lika fint väder som denna helg gjorde!
 

Mot fjällen ☀

skrivit 2013-03-23 kl 08:45:09 Dagbok

Skotern är lastad och bilen är packad.
Nu åker vi till fjällen tillsammans med familj och vänner.


Eftermiddagslugn ❤

skrivit 2013-03-22 kl 14:29:54 Dagbok

Efter en bra dag på öppna förskolan med lek och påskpyssel så ligger nu Lilleman ute i vagnen och sover. Jag själv har precis torkat golven och nu tänkte jag ta en lugn stund i soffan men nyaste numret av ToppHälsa.


06:12

skrivit 2013-03-22 kl 07:39:00 Allmänt
GODMORGON! Här startade vi denna fredag redan vid klockan 06:12. Trots en tidig morgon så känner jag mig väldigt pigg då vi faktiskt har fått sova i natt. Nu har vi precis ätit frukost och det är dags att starta dagen på riktigt. Efter Theodors förmiddagslur så väntar en dag på öppna förskolan ♥. 
 

Torsdag!

skrivit 2013-03-21 kl 21:06:00 Allmänt
Gokväll allihopa! I dag tillbringade jag och Theodor våran förmiddag på kyrkis och där kommer vi fortsätta att tillbringa våra torsdagar! Mysiga lokaler, fina leksaker, trevlig personal och varje vecka är det gemensamt fika och dagen avslutas alltid med sångstund ♥. När vi kom hem åt vi en sen lunch och sedan packade jag ner Lilleman i vagnen. I dag blev det ännu en härlig power walk på 8 kilometer med solen i ansiktet. Är u.n.d.e.r.b.a.r.t att få vara "ledig" dagar som dessa. 
 
Jag har så mycket tankar i mitt huvud och så mycket som jag vill dela med er här i bloggen, men av någon anledning lyckas jag inte få det skrivet. Det har varit en del "vakna" nätter, aktiviteter på dagarna och träning på eftermiddagarna så när kvällen har kommit har lusten till att blogga inte riktigt infunnit sig. Om ni vill se mer av vad som händer under våra dagar så får ni gärna följa mig på Instagram. Där hittar ni mig som Fannsy88. 
 


Här kommer några bilder från mitt Instagram arkiv!
 
    
  
  
 
 
 

Hej Onsdag!

skrivit 2013-03-20 kl 11:18:41 Allmänt
I dag väntar en dag på stan för lite shopping och lunch tillsammans med Jenny och i eftermiddag väntar en efterlängtad klipptid.  Önskar Er alla en bra onsdag ♥