Godmorgon lördag

skrivit 2012-06-30 kl 10:20:20 Allmänt
I natt vaknade Theodor runt elva tiden och då fick han komma över till våran säng och där somnade han om direkt och sov ända fram till halv sju i morse. Trots att Lilleman har sovit jätte bra så har inte jag det! Det finns ingen som rör sig så mycket i sömnen som Theodor! Då vi har en enda stor bäddmadrass så rör sig hela madrassen när han rör sig och om man ligger för nära får man en smäll i ansiktet när han vrider sig eller en fot i magen. Vet inte varför han rör sig så mycket på natten för under dagen är han helt still när han sover, någon som har samma "problem"? Just nu sitter vi och äter lite frukost och så fort Lilleman vaknar ska vi åka ut till sommarstugan och hälsa på under dagen och i eftermiddag ska vi på födelsedagsmiddag hos faster Linnea.
 
 
Grattis faster Linneá på 20 års dagen!
 
 
 
 

Godmorgon soliga fredag

skrivit 2012-06-29 kl 10:16:42 Allmänt
I dag skiner äntligen solen igen!
I morse klev vi upp vid åtta och åt frukost, duschade (jag) och badade (Theodor). Just nu ligger den lilla och sover och jag ska försöka hinna göra mig i ordning och packa skötväskan innan han vaknar för vid elva ska vi åka in på stan med faster Linnea. Presenter ska inhandlas och Lilleman behöver pyjamaser, byxor, dregglisar och linnen. Ha en bra dag ute i solen!
 

En dag på Jamtli

skrivit 2012-06-28 kl 20:56:20 Allmänt
I går hade vi en riktigt bra dag på jamtli tillsammans med öppnaförskolan. Vi tittade på djuren och fikade ute i det gröna. Theodor var på toppenhumör precis hela dagen och när han är glad är jag glad ♥ Finns inget bättre än att höra sitt barn klucka av skratt! Innan vi åkte hem så tog jag, Jennie, Marie och Susanne en promenad upp till en outlet affär och fyndade fyra tröjor till Theodor från Name it, fyra tröjor för 120:- är inte dåligt.
 

En heldag med våra vänner

skrivit 2012-06-28 kl 20:23:57 Allmänt
I dag blev det ännu en heldag tillsammans med våra mammor och barn ♥ I dag träffades vi hemma hos Susanne och Julia och gjorde lunch tillsammans. När det var dags för alla småttingarna att sova så packade vi ner dom i vagnen och tog kaffet på en uteservering i stan. Efter fikat tog vi en liten sväng på stan och kollade in Rean men när klockan blev fyra var det dags för oss att åka hem och äta middag. I dag har Lilleman inte sovit mer än 40 minuter på hela dagen men trots det har det varit en glad liten kille hela kvällen. När han gick och la sig för natten så rullade han upp på sidan direkt och kramade om sitt gosedjur och somnade som en stock, gokillen vår! 
 
Lattemammorna på stan:
 
    
 

Godmorgon Torsdag

skrivit 2012-06-28 kl 10:03:05 Allmänt
Här tog vi sovmorgon till halv nio så är lite små stressad då vi ska träffa våra mammor och barn hemma hos Susanne klockan elva. Uppdaterar om gårdagen när vi kommer hem igen. Ha en underbar Torsdag!
 
 

Godmorgon Onsdag

skrivit 2012-06-27 kl 08:57:54 Allmänt
I morse klev vi upp vid halv sju men direkt efter morgonflaskan så somnade Theodor om till klockan åtta. Jag själv hade svårt att somna om i dag men jag låg kvar i sängen och vilade tillsammans med min goskille ♥ finns ingen bättre start på dagen! I dag ska vi på utflykt till Jamtli tillsammans med öppnaförskolan, trist bara att vädret inte är med oss. Men vad är det man säger det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Ne nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen är det dags att byta om och packa skötväskan.
 
Theodor sitter och leker i sin lilla lekhörna
 

Godnattvälling

skrivit 2012-06-26 kl 20:38:05 Allmänt
Senaste veckorna har Theodor vaknat tidigare och tidigare på natten för att äta. Så förra veckan började vi att ge han välling i stället för ersättning vid nattning och det funkar jätte bra! Efter att vi börjat ge han välling så har han inte vaknat innan klockan tre på natten för mat. När han åt ersättning vid läggdags sov han oroligt från elva och vakande ofta mellan klockan tolv och ett på natten och var hungrig. Vi ger Theodor sempers godnattvälling som ska ge en bra mättnads känsla inför läggdags.
 
 
Lycka för Theodors hungriga mage!
 

Jag lever i min dröm

skrivit 2012-06-26 kl 15:43:43 Allmänt
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon Tisdag

skrivit 2012-06-26 kl 10:20:46 Allmänt
Här hemma tog vi sovmorgon till klockan nio vilket passade bra en dag som denna, grått och trist ute. Just nu sitter jag och dricker kaffe och Lilleman ska snart få lite mellanmål för vid halv elva kommer min kusin och då ska vi ge oss ut på en power walk. Vad resten av dagen bjuder på det får vi se, inget planerat mer än handling. 
 
Ha en bra dag allihopa!

Vem släppte ut dessa mammor?

skrivit 2012-06-25 kl 21:28:36 Allmänt
I torsdag var jag ute och åt middag på Brunkullan tillsammans med mina fina "mammavänner".
Blev en hel kväll med god mat, vin, massa prat och skratt. 
 
Fick skjuts in till stan av mina Killar
 
   
 
På Brunkullan med Tjejerna
 
   
 
Tack för en rolig kväll