Lördag

skrivit 2012-04-28 kl 20:55:34 Allmänt
I morse hade jag gett vad som helst för att få sova lite längre...trött, huvudvärk och ont i halsen..

Theodor sov bra i våran säng ända fram till 05:40 sen ville han upp och ha mat men somnade om nästan direkt och sov fram till sju tiden hos Jocke. Vid åtta skulle Jocke i väg och jobba hemma hos min bror så då klev jag upp och tog över Lilleman ♥ vid nio somnade vi i soffan tillsammans och sov fram till klockan tio, gör så mycket att få den där sovtimmen på morgonen. Dagen har vi spenderat på hemmaplan, fixat här hemma, busat och myst. Vädret har varit väldigt knepigt sol, regn, snö och hagel och löst av varandra under hela dagen.
Under eftermiddagen har Jockes kompisar varit här så har precis ätit grillat och druckit Kaffe, Mums! Nu tror jag att jag lämnar killarna i soffan och går och lägger mig och kollar lite webb tv och äter lite godis i sovrummet.
Tror att jag håller på att bli förkyld, snorig och ont i halsen?! Vill INTE bli sjuk!

Mamma och Bebisträff

skrivit 2012-04-28 kl 15:52:22 Allmänt
Theodor med sina vänner i Fredags ♥

Utkast: April 27, 2012

skrivit 2012-04-27 kl 19:35:34 Allmänt
I dag har vi haft en riktigt bra dag med våra mammor och bebisar (som alltid).
Grillning, gofika och långpromenad ♥
Nu är syster och Rasmus här och lagar kycklingtacos till mig och Jocke. Om en liten stund kommer farmor och farfar och passar den lilla för i kväll blir det bio.
Ha en bra fredagkväll!



Godmorgon underbara fredag

skrivit 2012-04-27 kl 09:22:49 Allmänt
I dag skiner solen på oss...
I natt vaknade Theodor vid två tiden och i stället för att kliva upp och ge mat så testade jag att lyfta över han till mig. Där somnade han om och sov ända fram till 05:40, duktig liten kille! Då klev vi upp och han fick mat sen somnade vi om tillsamman till halv åtta ♥ Att få mysa med Theodor på morgonen är det bästa som finns! Bara för att Theodor sov bra så gjorde inte jag det..antingen är det jag som är ovanligt känslig mot rörelse och ljud eller så är det Theodor som rör sig ovanligt mycket?! Tror jag somnade vid tolv tiden och vaknade vid två sen känns det som jag mest legat och stirrat i taket och försökt somna om. Haft jätte svårt att somna och somna om den senaste veckan, varför vet jag inte. Men i morse kunde jag i alla fall somna om och det var så skööönt!
Nu ligger Lilleman i soffan och sover en stund igen så jag passade på att dricka kaffe och äta lite frukost i lugn och ro. Nu ska jag ta och torka av golven och baka jordnötskladdkaka till Gofikat i dag.

Ha en underbar Fredag!



Kärleken till DIG går det inte att sätta ord på  ♥


Torsdag

skrivit 2012-04-26 kl 23:15:10 Allmänt
Trots en seg och dålig start i går så blev tillslut dagen bra. Lunch, kaffe, massa prat och en långpromenad i solen med några mammor och bebisar gjorde min dag i går ♥
I morse klev Jocke upp med Theodor och jag fick en underbar sovmorgon till klockan nio. Vid elva mötte jag och Theodor upp våra vänner Anna och William för en långpromenad, 7 km blev det i dag! När vi kom hem åt vi lunch och sen åkte jag och lämnade Theodor hos sin Momma och Moffa medans jag var och handla. Han är snäll att ha med sig men det är så bökigt att släpa med han i bilbarnstolen när jag ska handla mycket och är själv. När vi kom hem i gen så blev det bus, bad och sängen, lilla killen somnade i min famn vid halv åtta i dag ♥
Under kvällen så har jag städat lite här hemma för i morgon får vi besök av massa mammor och bebisar.
Nu har klockan sprungit i väg och det är dags att gå och sova.
♥ Godnatt Allihopa!

Hej trötta onsdag

skrivit 2012-04-25 kl 10:51:43 Allmänt
I går gick jag och la mig vid halv tio i hopp om att vara pigg i dag men så blev det inte...

Theodor har bökat runt i sängen som vanligt så har varit upp och lagt han åt rätt håll och petat i nappen ett X antal gånger i natt. Klockan två vaknade han för mat och det tog Jocke hand om så då somnade jag till en stund men vaknade när dom kom in i sovrummet i gen. Vid fyra lyfte jag över Theodor till våran säng och där sov han till 05:40 sen tyckte han att det var dags att göra morgon. När han inser att att han äntligen lyckats få mig att kliva upp så blir han så glad och tjuter av glädje medans jag själv är mer död än levande. Morgonen har gått trögt då jag varit trött och han lite gnissig men nu jag äntligen fått på mig kläder (igen) och fått i mig en kopp kaffe. Så fort liten har vaknat ska vi bege oss mot öppnaförskolan för en dag med våra mammor och bebisar. Tanken är att vi ska ta kort där i dag men efter att jag hade bytt om så spydde min lilla Älskling ner både mig och sig själv så nu känner jag att vi tar den där fotograferingen nästa vecka i stället. Ute skiner solen och jag känner att bara jag kommit ut i det härliga vårvädret så kommer jag känna mig lite mer positiv till denna onsdag.
Ha en underbar dag allihopa!

.

skrivit 2012-04-24 kl 21:16:10 Allmänt
♥  How Beautiful Life Is When Youré In the world

Uppdatering från helgen

skrivit 2012-04-23 kl 14:52:12 Allmänt
Så var helgen över och vi går in i en ny vecka...
I fredags trotsade vi vädret och grillade till middag och efter det blev det godis i soffan = En mysig fredagkväll på hemmaplan med mina killar ♥
I lördags gjorde vi god helg frukost och sedan packade vi in oss i bilen tillsammans med Faster Linnea och åkte till storhallen. I storhallen blev det mys och lek med farmor och farfar (för Theodor), god mat, bastu, sovmorgon, långpromenad och lunch i solen.
I går på vägen hem stannade vi till hemma hos mamma och pappa så att även dom fick träffa Theodor i helgen. När vi kom hem gjorde vi tacos och sen tog killarna ett bad tillsammans.
Varit en riktig bra helg med min Lilla familj ♥

ÖP och LT

skrivit 2012-04-23 kl 14:02:53 Allmänt
I dag är våran Lilla kille med i både ÖP och LT ♥





Vart tog denna vecka vägen?

skrivit 2012-04-20 kl 08:37:44 Allmänt
Den har veckan har vi haft mycket att göra så dagarna har bara försvunnit och i dag är det redan fredag, underbara Fredag!

I går var vi på lunch/lek dejt hemma hos Johanna och Thea med alla mammor och bebisar ♥ Gjorde paj till lunch och Johanna bjöd på världens godaste citronglass tårta till efterrätt. Vi gick dit vid elva och var inte hemma förens vid fyra tiden. På kvällen tog jag och Theodor ett bubbelbad tillsammans och när Jocke kom hem gjorde även han oss sällskap. Theodor tycker det är så mysigt att ligga på min mage och suga på handen när bubblorna är i gång. I förrgår när vi också bubblade så somnade han till i nästan fem minuter då han blev så avslappnad. Gokillen ♥
Den här veckan har jag sovit väldigt dåligt, haft svårt att somna och har vaknat så fort Theodor rört sig i sin säng. Så i natt och i morse hade Jocke Theodor så att jag skulle få sova en hel natt. Gick och la mig nio i går kväll med öronproppar och vaknade vi åtta i morse, 11 timmars sömn check! Så just nu med denna natt och en kopp kaffe i kroppen känner jag mig piggare än någonsin! Klockan elva ska vi möta upp några mammorna och bebisarna i stan för lite shopping och lunch. Nu hör jag Lillen grymta i soffan så nu är det dags att avsluta och kicka i gång denna fredag!