Theodors "Gåstol"

skrivit 2012-05-31 kl 22:47:45 Allmänt
Theodor gillar sin nya leksak.
Det roligaste är att bli skjutsad i full fart genom huset och trycka på tutan.

Våran Torsdag

skrivit 2012-05-31 kl 17:42:26 Allmänt
I dag har jag och Theodor varit på öpnnaförskolan med våra mammor och bebisar ♥ Politikerna i Östersund vill lägga ner alla öppnaförskolor för att spara pengar, känns riktigt tråkigt om det skulle hända! Så i dag var politikerna där på besök så vi gick dit för att visa vårt stöd. När vi kom hem åkte vi in till stan och hämtade Jocke som varit i skolan hela dagen. Theodor blev så glad när Jocke hoppade in i bilen, skrattade och släppte han inte med blicken ♥ har ju knappt sett av han denna vecka då han har haft fullt upp i skolan. Men i helgen jobbar jag så då får dom massa kvalitetstid tillsammans. Nu måste jag gå och väcka den lilla så det inte blir som i går, trött nissen min.

Din Dag i Dag

skrivit 2012-05-30 kl 23:02:39 Allmänt
I dag fyller min fina Lillebror Anton 14 År
Grattis till Dig

Inte utan DIG

skrivit 2012-05-30 kl 20:58:16 Allmänt
Du & Jag Theodor
Kärleken till dig är större än störst



Trött en onsdag kväll

skrivit 2012-05-30 kl 20:25:32 Allmänt
I dag har jag varit ovanligt trött! Känns som att alla förlorade sömntimmar slog till i dag när vi kom hem från badet. Theodor var också trött när vi kom hem så vi kröp ner i sängen för att "vila lite". Efter 1 1/2 timme vaknade jag och då sov Theodor fortfarande som en stock, klockan var då halv sju! Tänkte att nu kommer han aldrig somna inför natten. Väckte han, satte på han pyjamas och gav han mat sen började han gnussa sig i ögonen nästan direkt och innan klockan han slå åtta så sov han. En trött person precis som sin mamma ♥ Finns inget mysigare än att ta en powernap med min GOAKILLE!

Vi har en huggorm här hemma

skrivit 2012-05-30 kl 20:13:39 Allmänt
Här hemma har vi en riktig huggorm som gnager och dreglar på allt han kommer åt. Har tittat i munnen på han varje dag för att se om det är tänder på väg men inte sett något. Men i dag då såg jag allt två små vita prickar i tandköttet så nu verkar det vara tänder på gång. Då får vi en riktig huggorm här hemma!
LITEN Börjar bli STOR

Godmorgon Onsdag

skrivit 2012-05-30 kl 10:28:22 Allmänt
I natt har Theodor sovit väldigt bra i alla fall för att vara han, somnade halv åtta, vaknade en gång för mat och vid halv sju ville han upp. Efter lite frukost och bus somnade han om i en timme och det var uppskattat från min sida då jag som vanligt sovit väldigt dåligt. Finns inget bättre än att ta en liten lur tillsammans med Theodor under morgonen.
Just nu ligger Theodor och sover men så fort han vaknar ska vi klä på oss ytterkläderna och åka på babysim.
Gokillen min i morse:

Inte utan våra vänner

skrivit 2012-05-29 kl 21:18:32 Allmänt
Ännu en en härlig dag med bad och lunchdejt hemma hos Linn & Isak med våra fina mammor och barn! Soppa, gofika och Kaffe för oss mammor och lek för dom små ♥ Theodor sover sedan halv åtta och nu tänkte jag också krypa ner i sängen och titta på dagens avsnitt av unga mödrar sen blir det natti natti även för mig. I morgon står sista omgången med babysim på schemat.
V Ä N N E R N A

K Ä R L E K

skrivit 2012-05-29 kl 20:56:58 Allmänt
Vad jag ÄLSKAR Dig ♥ Tänk att du är min!




Stora Killen

skrivit 2012-05-29 kl 20:54:29 Allmänt
Theodor har blivit så duktig på att sitta upp själv nu. Han kan sitta länge men jag lämnar honom aldrig sittandes själv då han fortfarande tappar balansen och ramlar åt sidan. Men övning ger färdighet och för varje dag som går så blir han allt stadigare. Han är även jätte stark i benen och kan stå stadigt lääänge och det räcker att hålla han löst i händerna. Theodor rullade för första gången från rygg till mage runt fyra månader och sen dess har han bara rullat över någon enstaka gång och då har ofta ena armen fastnat under magen. Men i går sa det bara poff och nu går det inte att lämna han på rygg utan att han ligger på magen nästan direkt. När han hamnar på magen så ser han så stolt och glad ut. Är så underbart att få följa hans utveckling för varje dag som går!

Våran stora kille som blir 5 Månader på fredag!