.

skrivit 2012-03-28 kl 21:48:29 Allmänt
HEJ Allihopa!

I går regnade det nästan hela dagen men på kvällen sken det upp lite så då tog jag och Jocke en promenad med barnvagnen runt Brunflo. Måste få friskluft varje dag annars mår jag inte bra! :-)
När vi kom hem från promenaden så var det dags för Theodors kvällsbad så vi fyllde upp det nya badkaret och badade alla tre. En grå dag som avslutades på bästa sätt med världens bästa killar ♥
I natt sov Theodor mycket bra, somnade halv nio, vaknade för mat vid två och sov fram till sju i morse, dagen hade inte kunnat få en bättre start. På förmiddagen åkte vi på Babysim och då följde faster med som sällskap sen åkte vi hem och åt lunch och jag solade solarium. På eftermiddagen kom Jenny, mamma och Lillasyster och hälsade på en stund så Lillen åt kvällsflaskan redan klockan sju i dag och slocknade för kvällen vid halv åtta, trött efter en dag med bad och besök. Nu ska jag sova för i morgon väntar promenad, babymassage, simning för mig och middag hos Jockes föräldrar och syster
G O D N A T T !



Uppdatering från dom tre senaste dagarna

skrivit 2012-03-26 kl 22:43:01 Allmänt
Som jag skrev i tidigare inlägg så somnade Theodor redan klockan fem i torsdags men det påverkade inte hans nattsömn överhuvudtaget. Han sov precis dom timmarna han brukar göra så han var helt enkelt bara VÄLDIGT trött, Lilla killen

I fredags förmiddag var jag och Theodor bara på hemmaplan och tog det lugnt då han var så trött dagen innan.
När vi var hemma så var Jocke i fjällen och körde skoter med några kompisar så på kvällen när han kom hem blev det riktigt fredagsmys här hemma med god middag och gotta framför tv:n.


I lördags förmiddag städade vi upp det värsta skräpet som tinat fram från renoveringen ute på gården, ser lite bättre ut nu men får ta det sista när det har tinat lite mer. På eftermiddagen kom Jockes föräldrar och storebror och hälsade på och på kvällen grillade vi här hemma tillsammans med några av Jockes kompisar, riktigt trevlig kväll!
I går hade vi en riktig mysförmiddag här hemma då det blev sent kvällen innan. Vid lunch åkte Jocke och kollade på fotboll och jag och Theodor tog en långpromenad med Jenny. Det blev jätte mycket mat över från dagen innan så vi körde grillmiddag med Jockes kompisar i går igen.
Har varit en riktigt bra helg med min Lilla Familj
I går övergick vi till sommaritd och det passar oss perfekt! I går somnade Lillen vid åtta, vaknade för mat vid ett och ville upp halv sju, jag hoppas verkligen att dessa nya tider håller i sig ett tag framöver! Liten verkade trött i dag också så vi har hållit oss på hemmaplan. Har varit en riktigt bra dag här hemma och vi avslutade den på bästa sätt genom att premiär bada i nya bubbelbadkaret. Theodor såg verkligen ut att njuta i badkaret.

Älskar våran Lilla Kille över allt annat ♥






Vart försvinner tiden?

skrivit 2012-03-22 kl 20:12:33 Allmänt
Oj nu var det länge sen jag uppdaterade men den här veckan har bara rusat förbi och så fort tid funnits över har jag prioriterat att göra andra saker än att uppdatera bloggen.
I går hade vi en riktigt bra och fullspeckad dag! Först var vi på babysim och sen följde vi med sex andra mammor ner på stan för lunch och shopping. Det såg nog rätt galet ut när vi kom och körde med sju Emma Ljunga vagnar på rad genom staden, Haha! Är så kul att lära känna nya människor som befinner sig i samma fas i livet som en själv. Tack för en mysig dag Tjejer ♥

I dag hade jag och Theodor en lugn förmiddag på hemmaplan och eftermiddagen tillbringade vi på familjecentralen där blev det babymassage och fika med mammor och bebisar. När vi kom hem fick Theodor ha pappamys och jag åkte på badhuset och simmade en timme och bastade, riktigt skönt var det! När jag kom hem vid halv sex så låg Lilleman och sov och det gör han fortfarande?! Försökte väcka han vid halv sju för bad och byte till pyjamas men det var omöjligt att få liv i han så jag lät han sova. Tror att han har somnat inför kvällen för han sover riktigt djupt. Ska bli spännande att se hur denna kväll/natt blir. Dom senaste dagarna har han varit helt underbar då han somnat senast klockan åtta på kvällen, vaknat för mat vid tolv ett tiden och sen vaknat för dagen vid sex tiden. Förhoppningsvis håller dessa nya "sömntider" i sig ett tag framöver dock skulle jag inte klaga om han ville sova lite längre på morgonen.
Ne nu ska jag byta om och krypa ner i soffan tillsammans med min "stora" Älskling  ♥

Nu & Föralltid

skrivit 2012-03-22 kl 19:39:10 Allmänt
Ord räcker inte till för att beskriva KÄRLEKEN till dig Theodor ♥

Godmorgon soliga Fredag

skrivit 2012-03-16 kl 09:37:39 Allmänt
I går när vi kom hem från babymassagen så fick vi besök av min gamla barndoms kompis Cicci. Har inte träffat hon på säkert tre år så var riktigt roligt att träffa hon igen! När hon hade åkt kom Linnea och Anton på besök och då blev vi medbjudna på middag hemma hos Jockes föräldrar. Där blev vi bjudna på Thai mat från Lilla siam, MUMS!
Hade med mig Lillemans badsaker och pyjamas så vi åkte inte hem förens vid halv tio i går så kom i säng senare än jag tänkt men det gjorde ingenting för Theodor sov ända till halv åtta i dag?! =UNDERBART!
I dag skiner solen så när Lillen har vaknat och fått i sig lite mat så ska vi ta oss ut på en ordentlig promenad. Resten av dagen har vi inget planerat så tror vi bara ska vara hemma och ta det lugnt, känns skönt efter två intensiva
dagar.
Ha en bra fredag!

Godmorgon Torsdag

skrivit 2012-03-15 kl 08:27:35 Allmänt
GODMORGON T O R S D A G!

I går var det en bra dag med babysim, besök av Lina och middag hemma hos Jockes mamma och pappa.
På babysimmet gjorde Theodor två stycken dyk helt utan problem, duktiga Killen! ♥ Längtar redan till nästa onsdag!
I går gick jag och la mig redan klockan nio och det ska jag även försöka att göra i fortsättning, går mycket lättare att kliva upp på morgonen då. I dag klev vi upp vid halv sju och har redan hunnit gjort oss i ordning och ätit frukost. Ute regnar det men det gör ingenting för i dag ska vi vara inne då vi ska på babymassage. Förhoppningsvis har det slutat regna när vi är klar där så att vi kan ta oss ut på en barnvagnspromenad.



Våran TUFFA kille ♥


GODMORGON

skrivit 2012-03-14 kl 09:02:52 Allmänt
GODMORGON allihopa!
I går var Jocke hemma med mig och Theodor så i går startade jag dagen med sovmorgon fram till nio och när jag klev upp hade mina favorit killar dukat fram frukost och kokat Kaffe ♥ Bättre start kan man inte få!
Under dagen blev det bakning här hemma, Tigermuffins och chocklad cup cakes! Älskar att baka men är inte så förtjust i fikabröd så det är tur att jag har en pojkvän som gärna fikar sen är det alltid bra att ha lite fikabröd i frysen om det kommer besök.
I dag startade vid dagen en lite bättre tid än vanligt nämligen klockan 06:40 men som vanligt har han vaknat för mat två gånger under natten. Men jag ska inte klaga då Theodor är världens gokille om dagarna och faktiskt somnar redan klockan åtta VARJE kväll.
I dag är det dagen vi båda längtar till varje vecka nämligen Onsdag = Babysim! I dag ska Theodor få göra sitt livs första dyk, får se vad han tycker om det. Sen i eftermiddag ska vi få finbesök av Lina ♥

Måndag och ny vecka

skrivit 2012-03-12 kl 11:12:19 Allmänt
I helgen har jag haft mycket att göra och då har bloggen kommit åt sidan men här kommer en uppdatering från helgen.

I lördags var vi alla tre tillsammans från morgon till kväll, har nog aldrig hänt förut. På förmiddagen skruvade Jocke ihop lite möbler och jag grejade på med lite andra saker här hemma. På eftermiddagen var vi och kollade när Anton hade hockeymatch. Hade med mig hörselkåpor till Theodor för tänkte att han kanske skulle bli rädd av det höga ljudet men han satt bara och kika och efter en stund somnade han, Lilla Gubben ♥
När vi kom hem blev det pizza och mys framför melodifestivalen.
I söndags klev Jocke upp med Theodor och jag fick sovmorgon fram till klockan nio, UNDERBART! Vid elva åkte jag till badet och simmade en timme och Lillen var hemma med pappan ♥ Att simma är något som jag verkligen saknat så var riktigt skönt att vara tillbaka i bassängen igen. Ska försöka ta mig i väg till badhuset och simma en gång i veckan till att börja med sen när Theodor blivit lite större kan jag försöka ta mig i väg lite mer.
På eftermiddagen kom Jockes mamma och hämtade Theodor då hon och Jan-Erik saknade han efter en veckas "uppehåll". Senare på eftermiddagen åkte även jag och Jocke hem till dom för där bjöds det på middag från Lilla Siam. När vi kom hem kollade vi på big brother och sen blev det natti natti och helgen var över.
I natt vakande Theodor bara en gång och ville som vanligt kliva upp redan klockan fem men fick ligga kvar i våran säng fram till klockan sex. Ute blåser det storm så i dag håller vi oss inne. Under förmiddagen har Theodor tränat i gymmet ( Theodor vände sig för första gången från mage till rygg och jag fick det på film), myst i soffan och bakat bröd. Nu sover Lilleman så jag tänkte passa på att äta lite lunch och dricka kaffe i lugn och ro utan att ha en Liten i famnen.
Ha en bra vecka allihopa!

Mysfredag

skrivit 2012-03-09 kl 21:32:06 Allmänt
I natt fick Theodor fylla ut Jockes sänghalva och i morse när han vaknade vid fem fick han komma över till mig och där somnade han om till sju, underbart med lite sovmorgon! Efter att vi vaknat låg vi och drog oss (busade) i sängen ända fram till halv åtta sen klev vi upp. I dag hade vi en riktig lugn och mysig förmiddag då både jag och Lillen var trötta trots en bra natt. Vid två tiden bytte vi om och tog en ordentlig promenad och på vägen hem gick vi förbi affären och handlade lite fredagsmys. Vid sex tiden kom pappan hem och då möttes han av en glad liten kille som flinade upp sig när han kom hem. Efter lite bad, pappamys och mat så somnade Theodor som en stock i Jockes famn.
Nu blir det godis och ramlösa mango framför The Voice och Big Brother = Bra Fredag!

Godnatt Torsdag!

skrivit 2012-03-08 kl 21:04:10 Allmänt
I dag träffade vi våran familjegrupp för första gången efter att alla fått barn. Var jätte roligt att se allas bebisar och småprata lite om dom små ♥ Längtar redan till nästa torsdag när det är dags för bebismassage!
Theodor sover sen en timme tillbaka så jag tänkte också avrunda denna dag och göra Theodor sällskap inne i sovrummet. I morgon kommer pappan äntligen hem från fjällen! Saknar han när vi inte är tillsammans

Jag tror att jag VÄRLDENS Goaste kille!