Måndag

skrivit 2013-04-29 kl 22:06:38

Hej vänner! I dag startade jag och Theodor dagen med ett besök på öppna förskolan. När det var dags för Theodor att sova så gick vi hemöver igen. Där väntade städning, tvätt och matlagning.

Efter middagen åkte jag iväg och solade och tränade. I dag blev det cirkelpass på gymmet tillsammans med mamma. Då jag inte tränat på över en vecka så var det riktigt tungt men SKÖNT att vara tillbaka igen ❤.

Efter en dusch och med lite kvällsfika i magen så säger jag nu GODNATT!


New in - Me!

skrivit 2013-04-28 kl 18:27:09 Allmänt

Lördag

skrivit 2013-04-27 kl 22:22:23 Allmänt
En kort sammanfattning om min & Theodors lördag i ord och bilder.
Sovmorgon, shopping, lunch på stan, grillmiddag hos Momma&Moffa och besök av Farmor&Farfar. 
 
 
Just nu är älsklingen tio mil bort vilket innebär att han "snart" är hemma igen ♥
Två dagar är två dagar för mycket!
 
 

Ni TVÅ betyder ALLT

skrivit 2013-04-26 kl 22:27:00 Allmänt
 
I går fick jag höra något som INGEN förälder NÅGONSIN ska behöva uppleva och gå igenom. Hela dagen i går och i dag har jag gått runt och känt mig sååå tacksam för allt det jag har. För vårt liv tillsammans som en familj på tre, för vår friska och fina son och för alla nära och kära i vår omgivning. Hädanefter ska jag bli ännu bättre på att tala om och visa hur mycket människor runt mig betyder, man vet aldrig när de kan ryckas från en...Det gäller att leva HÄR & NU. Jag kan verkligen inte önska mig mer än det jag har i dag...jag ÄLSKAR er nu och för alltid! ♥ 
 

Ännu en bra dag i Mammalandia!

skrivit 2013-04-26 kl 21:22:00 Allmänt
Gokväll fina ni! Då vi startade denna dag vid 9:00 och hade som plan att vara på öppna förskolan 10:00 så hann jag inte riktigt med något morgoninlägg. Dagen har rusat förbi precis som alla andra dagar den här veckan.  På förmiddagen var vi på öppna förskolan och lekte och åt lunch. När vi kom hem sov Theodor i över två timmar och jag passade då på att städa. När Lilleman hade vaknat klädde vi på oss och tog med oss fika ut i det härliga vädret. Var ute i nästan två timmar innan vi åkte hem till mamma&pappa där vi blev bjudna på Thaimat. Väl hemma igen blev det bad för oss båda och lite soffmys innan det var dags för Lilleman att hoppa i säng. Min fredagskväll har jag tillbringat i soffan med en skål godis framför filmen "Country strong" som visas på TV3. Saknar älsklingen som bara den och det känns skönt att han är hemma i morgon igen ♥ Hoppas ni alla har en mysig fredagskväll! 
 
 

Nytt i Lillemans garderob

skrivit 2013-04-26 kl 20:23:00 Allmänt
 
Detta var vad som gömde sig i påsarna från i går...
 
Tuffa chinos med matchande tröja från Lindex.
 
 
Snygga GRÖNA vårkläder från Kappahl. 
Jag älskar kappahls söta små "monster gubbar" som pryder deras ytterkläder. 
 

 
Gympaskor och sandaler från skopunten. Är bra att ha ett par "slit och släng" gympaskor och ett par lite "finare" skor. Sandalerna är jag super nöjd över då de är stängda både i hälen och framme vid tån. Stadiga och bra för en liten kille som Theodor! 
 

Fredagstips!

skrivit 2013-04-26 kl 14:31:13 Allmänt
Just nu fram till den 28 april har babyshop.se en kampanj där alla kunder får 20% rabatt och det är även fri frakt. Ange rabattkoden "BABY7" när ni lägger beställningen så dras rabatten av i kassan. Jag skickade precis i väg en beställning till Theodor. Stövlar från Reima, galonbyxor och galonhandskar från didriksson. Det skulle totalt ha kostat 684kr + frakt men nu fick jag allt för endast 493kr.

Lite vardagslyx

skrivit 2013-04-25 kl 22:10:00 Allmänt
Så har ännu en dag sprungit förbi... Älsklingen är i Stockholm och kommer inte hem förens på lördag eftermiddag så i kväll har jag haft lite "egentid". Min förkylning vill inte ge med sig så efter att Theodor hade somnat så kröp jag ner i ett varmt och där blev jag kvar i nästan två timmar. Nu tänkte jag krypa ner i sängen så jag orkar med morgondagen. Godnatt a.l.l.i.h.o.p.a.!
 
 
I dag efter middagen så åkte jag, Theodor, Kajsa och mamma till Lillänge och shoppade lite.
Kika in i morgon så får ni se vad som gömmer sig i påsarna.
 
 

Ett par tuffa små sommarskor!

skrivit 2013-04-25 kl 14:18:00 Allmänt
 
Dom här tuffa små adidas skorna fick Theodor av Jockes kompisar när han föddes. Och nu lagomt till våren och sommaren så har han äntligen växt i dom. Finns inget sötare än märkesskor i miniformat, hihi 
 

Torsdag

skrivit 2013-04-25 kl 09:30:21

GODMORGON A.l.l.i.h.o.p.a.! Här vaknade vi vid klockan sju och har sedan dess haft en lugn morgon med fukost, lek och film. Nu har vi precis fått på oss lite kläder och det är dags att gå ut. Tänkte ta en promenad till kyrkis för lite lek och fika. Trevlig torsdag till Er önskar Jag&Theodor ❤