Passionsfruktscheesecake med vitchoklad

Botten:
8 Digestivekex
6 Bragokex
125 g smör
Fyllning:
3 Gelatinblad
400 g Philadelphiaost
4 msk Socker
1 msk Vaniljsocker
1/2 citron rivet skal + saften
5 Passionsfrukter
150 g vitchoklad
Topping:
1 Gelatinblad
1/2 dl Vatten
2 msk Socker
2 passionsfrukter
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Krossa kexen och blanda smöret. Tryckt ut detta på botten av en bakform med avtagbar botten. Grädda ca 10 minuter.
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten, minst fem minuter. Passera passionsfrukterna genom en sil och blanda sedan saften med philadelphiaosten till en mjuk massa. Blanda ner socker, vaniljsocker och citronskal. Smält den vita chokladen och rör ner. Värm citronsaften i en kastrull och smält gelatinbladen i detta under omrörning. Vispa ner detta i ostsmeten och häll över smeten i formen. Ställ kallt i ett par timmar.
Gör sedan toppingen. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten, minst fem minuter. Värm socker och vatten i en kastrull och rör ner gelatinbladet så det smälter. Skrapa ur passionsfrukterna och blanda ner dem. Häll toppingen över kakan och låt stå kallt i ytterligare ett par timmar.